Activiteiten november & december – GEANNULEERD

Alle activiteiten die we gepland hadden voor november en december moeten we helaas annuleren, i.v.m. de maatregelen van het RIVM.

Vanaf 7 november t/m 19 december organiseren we op elke zaterdag een activiteit in onze boekhandel in Houten! Op deze pagina is er over elke activiteit informatie te vinden. Deze informatie zal in de loop van de tijd aangevuld worden.

Vanwege de coronamaatregelen mogen we maar een beperkt aantal mensen toelaten in onze winkel. Het is dan ook bij elke activiteit noodzakelijk dat u zich aanmeldt. Uiterlijk drie dagen voor de activiteit hoort u van ons in welk tijdslot u ingedeeld bent. Voor elke activiteit geldt: GRATIS TOEGANG!

Voor alle data geldt: D.V. Als de coronamaatregelen verscherpt worden en de activiteiten niet door kunnen gaan, zal dat op deze pagina aangegeven worden.

Allen van harte welkom!


Zaterdag 7 november – Martin Zonnenberg (piano) & Marjolein de Wit (fluit)

Op zaterdagmiddag 7 november zullen Martin Zonnenberg en Marjolein de Wit speciaal voor onze klanten miniconcerten ten gehore brengen. Komt u ook luisteren? Allen van harte welkom!

GRATIS TOEGANG


14 november – auteur Elise Pater

Op zaterdag 14 november hoopt Elise Pater-Mauritz zowel ’s ochtends als ’s middags workshops te geven. Deze workshops zijn speciaal bedoeld voor moeders. Wellicht kent u haar boeken Moeskruid, Elke dag nieuw en haar nieuwe agenda Elke Dag Nieuw Agenda 2021. Wilt u Elise Pater ontmoeten en met haar nadenken over relevante onderwerpen? Alle moeders zijn van harte welkom!

GRATIS TOEGANG


21 november – Jan Peter Teeuw (piano) & Leon Koppelman (panfluit) – muziek voor jong en oud!

Op zaterdag 21 november hopen Jan Peter Teeuw en Leon Koppelman de hele middag miniconcerten ten gehore te brengen. Ook kinderen zullen hiervan genieten, want een deel van het programma is speciaal bedoeld voor kinderen! Allen van harte welkom!

GRATIS TOEGANG


28 november – Herman Wilbrink (auteur kinderboeken)

Lees jij de boeken van Herman Wilbrink ook zo graag? Hij schrijft spannende boeken over de brandweer, over de oorlog en andere spannende onderwerpen. Op zaterdag 28 november komt Herman Wilbrink vertellen over zijn boeken. Kom je ook luisteren?

Alle kinderen zijn van harte welkom!

GRATIS TOEGANG


5 december – Hanna Roubos-Nobel (workshop haarcreaties)

Alle vrouwen en meiden opgelet: op zaterdag 5 december komt Hanna Roubos-Nobel (auteur van het boek Piekfijn) workshops geven waarin ze uitlegt hoe je de mooiste kapsels kunt maken. En dat niet alleen; je mag zelf ook aan de slag! Vind jij het leuk om de mooiste haarcreaties te maken? Kom dan naar één van de workshops van Hanna!

Graag in tweetallen aanmelden, zodat je elkaars haren kunt doen. De kapsels zijn mogelijk bij mensen met schouderlang of lang haar.

GRATIS TOEGANG


12 december – auteur Bas Hooghwerff

Op zaterdag 12 december hoopt Bas Hooghwerff een lezing te houden over zijn boeken. Bas Hooghwerff schrijft boeken met daarin levensbeschrijvingen van Gods kinderen. Allen van harte welkom!

GRATIS TOEGANG


19 december – auteur Peter Dirksen (kerstvertellingen voor kinderen)

Op zaterdag 19 december komt Peter Dirksen vertellen over zijn nieuwste boek: Licht in de nacht. Hierin zijn tien bijbelse kerstvertellingen te vinden. Kom je ook luisteren? Alle kinderen zijn van harte welkom!

GRATIS TOEGANG