Ontmoet bestsellerauteur Lynn Austin!

Topauteur Lynn Austin, die 29 romans op haar naam heeft staan, komt naar Nederland! Op zaterdagmiddag 2 juni om 13.00 uur bezoekt ze Boekhandel Den Hertog in Houten.

Lynn Austin zal vertellen over haar werk en ook al een tipje van de sluier oplichten van haar nieuwe grote roman die in november 2018 verschijnt: Anker in de storm. Bijzonder aan deze roman is dat de auteur zich voor het eerst in haar carrière door haar fans heeft laten overhalen tot een vervolg op Dochters van de kust. Uiteraard is er alle gelegenheid voor ontmoeting, het stellen van vragen en een hapje en drankje.

Lynn wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht zijn. Ze is de winnares van meerdere Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.

Zelf zegt Austin over haar boeken: ‘Mijn boeken gaan eigenlijk altijd over vroeger, over geloof en liefde. Ik wil mensen laten zien dat het leven niet alleen vandaag de dag soms zwaar is. Ook in andere tijden kampten mensen met problemen. Als lezers daarmee geconfronteerd worden, kunnen ze hun eigen moeilijkheden even vergeten of ermee proberen te leven.’

Boekhandel Den Hertog vindt u aan de Elzenkade 6 in Houten. Van harte welkom! Aanmelden is niet nodig.