Winactie moederdag

Onze winactie voor Moederdag heeft enorm veel inzendingen opgeleverd. We hebben prachtige verhalen gelezen over mensen die allemaal een verrassing verdienen. Bedankt voor alle inzendingen!

De drie winnaars die een prijs gewonnen hebben, zijn hiervan op de hoogte gebracht. Later zal hier een uitgebreider bericht over volgen. We houden u op de hoogte!

Het is al bijna zover: op 10 mei is het weer moederdag! Het is altijd belangrijk om waardering te hebben voor het vele werk dat moeders verrichten, maar in deze tijd is dat zo mogelijk nóg belangrijker! Vanwege de maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn veel kinderen thuis, waardoor de meeste moeders thuisonderwijs moeten verzorgen. Juist nu is het dus goed om moeders in het zonnetje te zetten en onze waardering voor hen te uiten.

Ken je iemand die een verrassing verdient? Als je voor 10 mei een bestelling plaatst, kun je meedoen met onze winactie!

Hoe werkt het?

Plaats je producten in het winkelwagentje en volg het bestelproces tot je bij Stap 3 aangekomen bent. Daar staat een vakje waarin je kunt aangeven wie een extra cadeau verdient en waarom. Na het afronden van de bestelling is de door jou ingevulde tekst niet terug te vinden in de bestelling, maar deze tekst is wel bij ons binnengekomen.

Wat kun je winnen?

1e prijs: pakket met Israëlproducten t.w.v. € 150,-
2e prijs: pakket met Israëlproducten t.w.v. € 100,-
3e prijs: pakket met Israëlproducten t.w.v. € 50,-

Plaats snel je bestelling en maak kans op één van deze prijzen!